Логично възниква въпросът: Репетиция на ново служебно правителство ли гледаме? И ако

...
Логично възниква въпросът: Репетиция на ново служебно правителство ли гледаме? И ако
Коментари Харесай

Репетиция за кабинет ли проведе днес Гълъб Донев с помощ от Радев?

Логично поражда въпросът:

 

Репетиция на ново служебно държавно управление ли гледаме?

 

И в случай че да:

 

Каква е ролята на президента Радев в това? Защо се прави?

 

Срещата, отдадена на " протичащите процеси в  българската енергетика и стопанска система " през днешния ден, бе сред Гълъб Донев, министър-председател в последното служебно държавно управление на Радев, Атанас Пеканов и Христо Алексиев, служебни заместник-премиери в същото това последно държавно управление на Радев, Никола Стоянов, длъжностен министър на стопанската система още веднъж в това държавно управление на Радев, Александър Пулев, длъжностен министър на нововъведенията и растежа и Стефан Савов, длъжностен заместник-министър на нововъведенията и растежа - в същото държавно управление на Радев.

 

В известието се споделя, че участниците в срещата акцентират, че " липсва последователност в дейностите на постоянното държавно управление във връзка с политиката на служебния кабинет за намаление на цените на горивата и това въздейства сензитивно върху редица браншове в стопанската система – земеделието, превоза, туризма и търговията със артикули от първа нужда ".

 

Четете вярно - липсва последователност в дейностите на постоянното държавно управление във връзка с политиката на служебния кабинет , сякаш  това е най-логичният сюжети, а не таман противоположното. Критиката идва също по този начин от служебното държавно управление, което сложи опитът да стартира договаряния с " Газпром " като една от първите си действия след идването на власт. Въпреки че постоянното държавно управление преди този момент ясно съобщи, че няма да заплаща за съветски газ в рубли и да приема рекет от съветската компания.

 

Съставът на срещата няма по какъв начин да не напомня за състава на последния длъжностен кабинет на Радев, тъй като най-малкото безусловно е формиран напълно от членове на този кабинет. Не е и напълно ясно за какво прессекретариата на президента ни уведомява за тази среща, в случай че не с цел да напомни за служебното държавно управление и за диалозите му с " Лукойл ". 

 

Както, по този начин и прессекретариата на президента ни напомнят услужливо, че служебният кабинет реализира невиждания триумф " Лукойл " да внася налог. " В хазната постъпиха 87,5 млн. лв. “, уточни Стоянов през днешния ден. В същото време, че рафинерията на " Лукойл " в Бургас е донесла 1 милиарда евро доходи за Кремъл.

 

За какво тъкмо се хвали служебното държавно управление и за какво службата на Радев влиза в този звук - евентуалният отговор е този: подготовка за нова служебна власт. 

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР